Werkervaringplaats bij het Zebra-project


Het Zebra-project maakt deel uit van een groot Europees onderzoeksproject naar de vroege kenmerken van autisme. Binnen dit project volgen we baby-broertjes en -zusjes van kinderen met een autisme spectrum stoornis en bestuderen we hun ontwikkeling gedurende de eerste drie levensjaren. Op vijf meetmomenten (5, 10, 14, 24 en 36m) onderzoeken we de ontwikkeling van deze kinderen door middel van ontwikkelingsonderzoek, bestuderen van gedrag en cognitie, klinische testen en hersenonderzoek.

Binnen het Zebra-project bieden wij (onbetaalde) werkervaringsplekken aan voor minimaal 8 uur per week. Ons project biedt een geweldige kans om je CV uit te breiden en ervaring op te doen binnen een veelzijdig klinisch onderzoeksproject.

Wat bieden wij?

Als WEPer werk je mee aan deze grote, internationale studie en werk je samen met onderzoekers vanuit Karakter Nijmegen, het Radboud UMC en het Donders Instituut.

De WEPer zal in samenwerking met een onderzoeksassistent en een PhD student ouder en kind tijdens de onderzoeksdagen begeleiden. De WEPer zal gedragsmetingen en de afname van klinische tests ondersteunen. Daarnaast kan de WEPer betrokken worden bij de ondersteuning van experimentele taken (EEG en eye-tracking) en het coderen en invoeren van onderzoeksdata.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste WEPer die het leuk lijkt om aan dit uitdagende project mee te werken. Als WEPer breng je het volgende met je mee:

  • Academisch denkniveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de omgang met ouders en jonge kinderen;
  • Interesse in wetenschappelijk of klinisch onderzoek;
  • Flexibel inzetbaar;

Contact: e.ward@donders.ru.nl

Meer informatie over het Zebra-project vind je hier.