Vragenlijsten

De informatie die ouders ons door middel van vragenlijsten geven is onmisbaar voor veel van onze onderzoeken. Om bijvoorbeeld een beter beeld te krijgen van hoe kinderen zich gedragen in het dagelijks leven, vragen we ouders om vragenlijsten in te vullen. De vragen gaan vaak over hoe uw kind reageert in bepaalde situaties, maar kunnen ook over het slapen, huilen en de gezondheid van uw kind gaan. Ook vragen we regelmatig aan ouders om vragenlijsten in te vullen over zichzelf. Zowel tijdens de zwangerschap als ook in de eerste jaren van het kind zijn wij geïnteresseerd in het emotionele en fysieke welzijn van de ouders, maar ook bijvoorbeeld in hun (zorg) activiteiten, slaap, en gezondheid. 

Voor sommige onderzoeken is het niet nodig naar het lab te komen of uzelf of u kindje in te schrijven, omdat we gebruik maken van online vragenlijsten. Hieronder vindt u zo een onderzoek:

De WeAct (Wekelijkse activiteiten) studie

Heeft u een kind in de leeftijd van 10 tot 18 maanden? Dan kunt u meedoen met onze WeAct studie. In deze studie kijken we naar de omgeving waarin kinderen opgroeien. Als u mee wilt doen, hoeft u alleen een vragenlijst voor ons in te vullen. Dit kan heel gemakkelijk via de links hieronder. Als u een van de links hieronder volgt, krijgt u eerst meer informatie over het onderzoek en de voorwaarden. Als u akkoord gaat met de voorwaarden kunt u de vragenlijst invullen.

Onderstaande links verwijzen u door naar de online vragenlijst platform Qualtrics.

WeAct vragenlijst voor mobiele telefoon of tablet

WeAct vragenlijst voor Computers