Onderzoek met Kinderen


Als er een onderzoek met kinderen in de leeftijd van uw kind plaatsvindt, kunt u worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen. We nemen daarvoor contact met u op en kunnen, als het u uitkomt, direct een afspraak inplannen. U ontvangt hiervan een bevestiging, evenals de nodige informatie met betrekking tot het onderzoek en ons onderzoekscentrum (gevestigd op meerdere locaties).

We heten jullie van harte welkom

We heten jullie van harte welkom

Op het moment van de afspraak wacht onze onderzoeker u en uw kind op bij de parkeerplaats van de betreffende locatie. Samen lopen we naar de wachtruimte; hier kan uw kind rustig om zich heen kijken en spelen, tot het zich op zijn gemak voelt.

We leggen uit wat we gaan doen

We leggen uit wat we gaan doen

De duur van een bezoek aan ons onderzoekscentrum varieert ongeveer tussen 30 en 60 minuten. Voordat het onderzoek begint, legt de onderzoeker stap voor stap aan u uit wat er gaat gebeuren. Ook kunt u gevraagd worden om diverse formulieren in te vullen.

We doen een kort onderzoekje

We doen een kort onderzoekje

Bij de meeste onderzoekjes zit het kind bij u op schoot of naast u. Uw kind krijgt bijvoorbeeld een filmpje te zien of doet mee aan een spelletje. Vaak wordt u gevraagd zo min mogelijk te reageren, zodat de reactie van het kind goed gemeten kan worden.

We belonen je met een cadeautje

We belonen je met een cadeautje

Na afloop van het onderzoek mag uw kind een boekje uitkiezen of kunt u ervoor kiezen om een kleine financiële vergoeding te krijgen. Indien gewenst kan de onderzoeker nog verdere informatie over het onderzoek geven en u verwijzen naar updates op onze website.